LG Optimus White: Optimus Black cu un „costum” alb

Scris de | 10 iulie, 2011
LG Optimus White: Optimus Black cu un „costum” alb

LG Optimus Black își trădează denumirea și devine disponibl și într-o variantă cu o carcasă albă, imaculată, ce poartă denumirea LG Optimus White Edition.

Practic, vorbim despre același telefon, însă într-un finisaj menit să îi atragă și pe pasionații de gadget-uri cu carcase mai deosebite.

LG Optimus Black White Edition are o greutate extrem de scăzută de doar 109 grame. Grosimea este şi ea remarcabilă, telefonul având o siluetă de doar 9.2 mm.

Ceea ce îţi fură însă imediat privirea este displayul NOVA de 4 inchi care se mândreşte cu o luminozitate record de 700 cd/m2. Ca să înţelegi mai bine această valoare, îţi putem spune că un smartphone clasic oferă valori între 250 şi 400 cd/m2.

Diferenţa nu este doar pe hârtie, fiind resimţită imediat atât în ceea ce priveşte redarea culorilor şi contrastul, dar mai ales atunci când vine vorba de utilizarea în lumină solară puternică.

Mai putem aminti procesorul OMAP 3630 de 1GHz și sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

LG Optimus Black White Edition îţi permite să faci fotografii la 5 megapixeli sau să filmezi HD cu ajutorul camerei principale, cu autofocus şi bliţ, iar pentru apeluri video ai la dispoziţie o a doua cameră frontală, de 2 megapixeli.

Etichete: , , , ,