iPod Touch în variantă 3G?

Scris de | 11 iulie, 2011
iPod Touch în variantă 3G?

Speculaţiile în legătură cu iPhone 5 au eclipsat pe cele dedicate fratelui mai puţin „dotat” din familia Apple. Cel puţin până acum. Un site olandez relatează posibilitatea ca noua generaţie de iPod Touch să aibă conexiune 3G, informaţie preluată de mai multe site-uri de specialitate.

Zvonul conform căruia iPod Touch 5 va avea conexiune 3G a pus pe jar comunitatea iubitorilor de dispozitive Apple. Suport pentru 3G ar însemna că dispozitivul portabil va avea acces la internet oriunde s-ar afla. La fel ca şi în cazul iPad-urilor, care se vând în variantă Wi-fi sau Wi-fi + 3G, gândul unui iPod Touch 3G nu are a fi foarte exagerat. Pe lângă aceast upgrade ne-am putea aştepta şi la o cameră cu o rezoluţie mai bună, procesorul A5 şi un ecran mai mare.

Steve Jobs a declarat în nenumărate rânduri faptul că iPod Touch-ul e un iPhone fără a fi un telefon, sau, mai bine zis, fără un contract. Declaraţie ce s-a dovedit a fi, din mai multe motive, exagerată. Dacă zvonul se va adeveri, şi noua generaţie va avea suport pentru 3G, va fi greu să nu îl luăm în serios.

iPod Touch 5 va fi lansat, cel mai probabil, în toamna anului curent.

Etichete: , , , , , ,