Primul poster pentru The Dark Knight Rises

Scris de | 13 iulie, 2011
Primul poster pentru The Dark Knight Rises

Warner Bros. a dezvăluit ieri primul poster pentru următorul film din seria lui Christopher Nolan, The Dark Knight Rises, care, deşi va fi lansat în vara anului viitor, a început deja să facă valuri pe internet.

Posterul relevă un Gotham City în ruine, un efect, probabil, al dezastrului provocat de eroul negativ Bane, care va fi portretizat de actorul Tom Hardy.

Prezenţa zgârie-norilor accentuează ideea unei asemănări cu posterul pentru Inception, un alt film scris şi regizat de Christopher Nolan. Posterul nu conţine, din păcate, niciun personaj sau logo.

Veştile bune nu se termină aici pentru fanii Batman . Mai multe site-uri au preluat zvonul conform căruia primul teaser trailer va rula în cinematografe înaintea filmului Harry Potter and The Deathly Hallows, care va fi lansat la nivel global vinerea aceasta. Asta ar însemna că vom vedea primele imagini din The Dark Knight Rises peste doar două zile.

The Dark Knight Rises, următorul episod din saga „Cavalerului Întunecat” va apărea în vara lui 2012.

Pentru a vedea posterul la o rezoluţie mai mare accesează site-ul oficial al filmului la adresa http://www.thedarkknightrises.com/

Etichete: , , , , , ,