Atac BlackBerry – 7 smartphone-uri noi până la sfârşitul anului

Scris de | 14 iulie, 2011
Atac BlackBerry – 7 smartphone-uri noi până la sfârşitul anului

La întâlnirea anuală a acţionarilor de la Research in Motion, Jim Balsillie, co-CEO-ul companiei, a anunţat un plan impresionant pentru a doua jumătate a anului: lansarea a nu mai puţin de 7 smartphone-uri BlackBerry noi, cu OS 7, până în 31 decembrie.

Jim Balsillie a prezentat ţelul optimist în cadrul adunării acţionarilor – în număr de aproximativ 700 – de marţi, din Waterloo, Canada. În faţa unui public frustrat de câştigurile din primul trimestru şi de faptul că dispozitivele Android şi Apple se distanţează de BlackBerry în ierarhia smartphone-urilor, co-CEO-ul a promis că seria de 7 dispozitive ce vor rula OS 7 va schimba direcţia nefastă în care se îndreaptă compania.

Smartphone-urile BlackBerry 7 au întârziat să apară datorită faptului că RIM vrea să îndeplinească aşteptările clienţilor care s-au obişnuit cu cea mai nouă tehnologie. Mike Lazaridis, care împarte titlul de CEO cu Jim Balsillie, a spus că tehnologia din noul BlackBerry Bold e cu o generaţie mai performantă decât alte smartphone-uri şi a mai adăugat că “deşi am întârziat, vom ajunge în faţă”.

Nimeni de la Research in Motion, nu a anunţat, din păcate, nicio dată sau perioadă de lansare pentru cele 7 dispozitive BlackBerry.

Etichete: , , , , , , ,