O nouă versiune a aplicaţiei Nokia Maps, v3.08

Scris de | 14 iulie, 2011
O nouă versiune a aplicaţiei Nokia Maps, v3.08

Nokia Maps v3.08 a fost lansată de compania finlandeză cu o mulţime de noi caracteristici pentru opţiunea Drive, ideale pentru şoferii care vor să-şi planifice ruta pe smartphone.

Prima mare schimbare în secţiunea Drive din programul Nokia Maps o reprezintă culoarea pictogramelor, inspirată din interfaţa sistemului de operare Symbian Anna. Odată ce ai intrat în aplicaţia Drive, vei fi întâmpinat de 3 butoane: Set Destination, Drive Home şi Just Drive. Dacă îl accesezi pe primul vei putea să-ţi organizezi destinaţiile şi, poate cel mai important, să ştergi adresele căutate. Asta în cazul în care ai o soţie suspicioasă.

A doua schimbare vine în ajutorul şoferilor care vor să afle în permanenţă starea traficului. Spre deosebire de versiunile anterioare, informaţiile din trafic îţi sunt prezentate acum în timp real. Astfel, vei ştii în permanenţă care e cea mai bună cale pe care trebuie să o iei, o soluţie care îţi va economisi foarte mult timp şi care te va ajuta să ajungi la timp la cele mai importante întâlniri.

Ultima modificare facilitează controlul opţiunilor din program. Cu o singură atingere a meniului de opţiuni vei putea schimba volumul, vederea 3D, destinaţia şi aşa mai departe.

Aplicaţia e o versiune BETA care se află actualmente în perioada de testare. În virtutea acestui fapt, ar putea să apară diferite probleme cu noile actualizări.

Nokia Maps v3.08 poate fi descărcată acum de pe site-ul de testare a companiei finlandeze, Nokia Beta Labs, de la adresa: http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-08

Etichete: , , , , ,