Sisteme de navigaţie handheld cu cameră foto: GPSMAP 62stc și GPSMAP 62sc

Scris de | 18 iulie, 2011
Sisteme de navigaţie handheld cu cameră foto: GPSMAP 62stc și GPSMAP 62sc

Garmin a anunţat astăzi lansarea unor noi dispozitive handheld dotate cu o cameră foto de 5 megapixeli. GPSMAP 62stc și GPSMAP 62sc sunt perfecte pentru a surprinde cele mai frumoase poze din cele mai deosebite drumeţi.

Veşti bune pentru toţi călători şi pasionaţii de natură. Noile dispozitive handheld GPSMAP 62stc și GPSMAP 62sc dispun de o cameră foto de 5 megapixeli cu auto-focus perfectă pentru momentele din călătorie care merită imortalizate.

Fotografia este localizată geografic, adică coordonatele locului sunt salvate și codificate în fișier, astfel că informația geografică poate fi utilizată în orice moment ca punct de referință sau ca destinație la care se poate ajunge prin ghidare GPS.

Dispozitivele GPSMAP sunt, de asemenea, rezistente la apă, astfel încât camera foto va realiza fotografii chiar și în cele mai grele condiții. Memoria integrată (3,5 GB la ambele modele) permite realizarea de fotografii după plac. Odată ce GPSMAP 62stc sau GPSMAP 62sc sunt conectate prin USB, poți folosi my.Garmin.com pentru a identifica fotografiile, simplifica selecția și la final, stoca fotografiile online pentru a fi admirate de prieteni și familie.

“Petrecând timp alături de cățărători, pasionați de drumeții, bicicliști montani, am realizat că aceștia nu au întotdeauna energia să răscolească prin geanta lor după un aparat foto ori de câte ori văd ceva memorabil, care sa poate fi împărtășit mai târziu,”a precizat într-un comunicat de presă, Martin Resh, product manager pe divizia Outdoor în cadrul Garmin.

GPSMAP 62stc și GPSMAP 62sc, noile dispozitive din seria Garmin GPSMAP 62 vor fi disponibile începând cu luna august la un preț de 499 Euro, respectiv 549 Euro.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,