Aplicaţii business pentru tableta Cisco Cius, disponibile în AppHQ

Scris de | 19 iulie, 2011
Aplicaţii business pentru tableta Cisco Cius, disponibile în AppHQ

Utilizatorii tabletei Cisco Cius vor avea de acum acces la o gamă largă de aplicaţii speciale, disponible în cadrul ecosistemului denumit AppHQ.

Cisco Cius, o tabletă bazată pe sistemul de operare Android 2.2 şi creată pentru mediul de afaceri, combină capabilităţi de voce, video, colaborare şi virtualizare diferite de ale oricărei alte tablete de pe piaţa actuală. Cu Cisco Cius, organizaţiile pot acum să ofere o tabletă optimizată cu securitate de nivel enterprise, ca o extindere naturală a reţelei enterprise. Dispozitivul oferă clienţilor mobilitate, administrare centralizată, creare de conţinut virtual şi capabilităţi de calcul şi o suită cuprinzătoare de aplicaţii de colaborare.

AppHQ oferă dezvoltatorilor unelte şi resurse pentru a crea, testa şi vinde aplicaţii pentru Cisco Cius şi permite managerilor IT să controleze ce aplicaţii pot fi folosite pe dispozitive. În plus, companiile pot crea interfeţe de vânzare a aplicaţiilor personalizate pentru organizaţiile lor, unde angajaţii pot găsi, publica şi procura aplicaţii care aduc valoare mediilor lor de afaceri.

Companiile vor avea un magazin de aplicaţii găzduit de Cisco în cadrul AppHQ. Companiile pot personaliza magazinul conform ghidurilor lor de branding corporativ, inclusiv prin folosirea logourilor, pictogramelor sau schemelor de culori proprii. Pe lângă acest lucru, magazinul-din-magazin este o platformă ce poate fi folosită de clienţi pentru a implementa eficient aplicaţii în organizaţiile lor.

De exemplu, o companie de servicii financiare ar putea implementa aplicaţii care ţin de operaţiunile de back-office, precum aplicaţii pentru resurse umane sau pentru ştatul de plată, şi ar putea popula acele aplicaţii pe dispozitivele angajaţilor relevanţi.

Etichete: , , , ,