Siege Hero – noul Angry Birds?

⇣ Sari la articol

Angry Birds e poate cel mai distractiv joc făcut vreodată pentru iPhone. Cu toate că se bucură de o popularitate inegalabilă, chiar şi cel mai dependent joc din lume poate să devină plictisitor. Astfel, connect îţi prezintă o alternativă pentru Angry Birds în forma jocului Siege Hero!

Siege Hero e un joc pentru iPhone, iPad şi iPod Touch care are o mecanică asemănătoare cu celebrul Angry Birds. Scopul jucătorului este de a doborî diferite construcţii din lemn, piatră, gheaţă şi aşa mai departe, pentru eliberarea unor “villagers” care se află întemniţaţi înăuntru. Spre deosebire de Angry Birds, în Siege Hero loveşti din faţă, nu din lateral, astfel încât să poţi poziţiona ţinta cât mai bine.

Jocul îţi pune în faţă 150 de castele tematice – unde va trebui să salvezi de la cavaleri din Evul Mediu până la amerindieni – pe care va trebui să le dobori, iar dacă vei reuşi să faci acest lucru cu calificativul Gold la toate, vei putea juca şi alte niveluri. În total Siege Hero are peste 5 ore de gameplay, la care se vor adăuga mai multe în versiunile ce vor urma, conform paginii oficiale de pe App Store.

Siege Hero se poate descărca acum de pe App Store la preţul de 0,79 euro.

Konika Minolta - Mobotix 7

Articole asemanatoare