Belkin câştigă premiul IDEA pentru excelenţă în designul industrial

Scris de | 20 iulie, 2011
Belkin câştigă premiul IDEA pentru excelenţă în designul industrial

Belkin a obţinut două premii internaţionale de bronz pentru excelenţă în design – International Design Excellence Awards (IDEA), cu produsele sale revoluţionare din gama Conserve.

Produsele Belkin care au fost premiate pentru design inovativ sunt Conserve Valet din categoria, accesorii comunicaţii,  Conserve Gateway & Display (disponibil doar în SUA ) din  categora accesoriilor domestice  şi  Conserve Smart AV, din categoria divertisment-acasa. Gama “Conserve” de la Belkin inspiră conservarea energiei şi oferă unelte uşor de utilizat, necostisitoare pentru persoanele preocupate de energia pe care o consumă la locul de muncă şi acasă.

„Designul inspirat de oameni stă la baza a tot ceea ce facem la Belkin şi este o parte fundamentală a ADN-ului mărcii noastre”, a declarat Ernesto Quinteros, director responsabil pentru mărci la Belkin.

Belkin are o prezenţă constantă pe lista câştigătorilor IDEA, obţinând 10 premii începând din 2007 şi situându-se între primele cinci companii câştigătoare în ultimii cinci ani.

Belkin se află într-o companie bună la vârf, pe listă figurând de asemenea companii precum Samsung, Apple, GE Healthcare, Dell, Panasonic şi Herman Miller.

Cele două premii de bronz situează Belkin între principalele companii câştigătoare în 2011, împreună cu Samsung, Microsoft şi GE Healthcare.

 

Etichete: , , , ,