Sony Handycam SX21E şi SR21E: Camere cu zoom de până la 67x

Scris de | 20 iulie, 2011
Sony Handycam SX21E şi SR21E: Camere cu zoom de până la 67x

Sony a lansat recent două noi camere video cu rezoluţie standard, însă cu un zoom extrem de puternic de până la 67x – Sony Handycam SX21E şi SR21E.

Uşoară, compactă şi uşor de folosit, noua Handycam DCR-SX21E filmează imagini vii, clare, înregistrând în acelaşi timp sunet stereo pe un Memory Stick sau pe un card SD.

Cel de-al doilea model, Sony DCR-SR21E oferă un timp generos de înregistrare, de până la 61 de ore pentru clipurile de rezoluţie standard, fiind echipat cu un hard disk încorporat de 80GB. Nu mai este nevoie de casete sau discuri suplimentare, camera dispune de spaţiu suficient pentru toate filmele de vacanţă.

Ambele modele Sony Handycam®, fie că dispun de un card de memorie sau de HDD, beneficiază de funcţii inteligente pentru partajarea filmărilor.

Obiectivul cu zoom optic de 57x, creat de Sony, oferă prim planuri superbe, de o calitate impresionantă. Utilizatorul poate obţine imagini şi mai apropiate, fără nicio degradare vizibilă, cu ajutorul zoom-ului extins de 67x.

Stabilizatorul optic SteadyShot asigură imagini clare, reducând efectul neplăcut al tremurului mâinii. Pentru portrete sau filme de familie, funcţia Face Detection rafinează expunerea, pentru a capta imagini cât mai naturale.

Noile camere video Sony Handycam SX21E şi SR21E vor fi disponibile în România din  luna septembrie.

Etichete: , , , ,