bwin lansează o aplicaţie de poker pentru Android

Scris de | 28 iulie, 2011
bwin lansează o aplicaţie de poker pentru Android

Cea mai mare companie de gaming on-line va lansa o aplicaţie pe sistemul de operare Android dedicată jucătorilor de poker. Fanaticii jocurilor de noroc vor putea acum să parieze pe bani reali, la masa de poker virtuală bwin, oriunde s-ar afla, direct de pe smartphone-ul lor.

Aplicaţia de Poker pentru Android oferită de bwin prezintă o nouă modalitate de a juca poker on-line. Combinaţia dintre cel mai popular joc de poker, Texas Hold’em, şi interfaţa uşor de folosit, numeroase opţiuni şi procesul simplu de înregistrare aduc emoţia şi distracţia în lumea mobilă.

Mâna unui jucător este afişată automat, iar mâinile precedente din sesiunea de joc deschisă pot fi vizualizate printr-o singura atingere.

„Aplicaţia de Poker pentru Android a bwin consolidează poziţia noastră de lider în divertismentul mobil şi se bazează pe uriaşul success al aplicaţiei de poker pentru iPhone, pe care bwin.party a creat-o cu ajutorul propriilor echipe de dezvoltare a aplicaţiilor mobile.

Alături de aplicaţia bwin live pentru pasionaţii de sport şi de multiple jocuri de Casino pentru Android şi iPhone sau telefoane bazate pe Java, le oferim clienţilor noştri un captivant portofoliu de jocuri”, a declarat Berthold Kao, care coordonează managementul de produse pentru aplicaţii mobile la bwin.party.

Aplicaţia bwin pentru Android poate fi descarcată acum gratuit la adresa:  http://wap.bwin.com/androidpoker

Etichete: , , , , , ,