Samsung Galaxy S II trece fluierând de bariera de 5 milioane

Scris de | 28 iulie, 2011
Samsung Galaxy S II trece fluierând de bariera de 5 milioane

Cârcotaşii care se mai îndoiesc încă de succesul smartphone-ului Samsung Galaxy S II au noi motive să îşi schimbe părerea – compania coreeană a anunţat recent că a reuşit să vândă deja peste 5 milioane de unităţi.

Cât timp i-a trebuit lui Galaxy S II să ajungă la această cifră? Ei bine, şocant este că mai puţin de 3 luni, timp în care telefonul a ajuns în top şi în numeroase ţări europene.

Samsung şi-a asumat un risc, construind telefonul aproape de la zero, cu multe componente produse chiar de către ei, însă rezultatele au depăşit aşteptările, Galaxy S 2 primind review-uri de excepţie din partea majorităţii presei.

Încă de la debutul său, Samsung Galaxy S II s-a dovedit un “copil precoce”, acesta reuşind să treacă de 3 milioane de unităţi vândute în doar 55 de zile. Primul Galaxy S a avut nevoie de 85 de zile pentru a trece de 3 milioane, aceeaşi perioadă de care a avut nevoie S II pentru a atinge 5 cifra de 5 milioane.

Cifrele ar putea exploda, ţinând cont că lumea aşteaptă lansarea telefonului pe uriaşa piaţă din SUA. Preţul modelului tinde şi el să scadă, retailerii din România spre exemplu oferind deja promoţii speciale.

Rămâne să vedem cât timp îi va lua lui Samsung Galaxy S II pentru a ajunge la 10 milioane de unităţi vândute.

Etichete: , , , ,