Huawei lansează smartphone-ul Vision

Scris de | 4 august, 2011
Huawei lansează smartphone-ul Vision

Compania chineză Huawei a anunţat lansare unui nou produs pe piaţa smartphone-urilor. Dispozitivul Vision rulează versiunea 2.3 a sistemului de operare Android, supranumită Gingerbread, şi oferă o interfaţă 3D deosebită.

Huawei Vision este noul terminal oferit de compania chineză ce atacă piaţa smartphone-urilor cu un design elegant şi caracteristici de top. Dispozitivul are un procesor Qualcomm Snapdragon de 1GHz, o cameră de 5 megapixeli capabilă să înregistreze clip-uri în format 720p, 512MB RAM, un slot MicroSD cu o capacitate de stocare de maxim 32 GB şi rulează cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android.

„Suntem foarte încântaţi să vă prezentăm telefonul Vision, smartphone-ul care oferă un echilibru perfect între tehnologie şi stil” a declarat într-un comunicat de presă Victor Xu, şeful diviziei de marketing din cadrul companiei Huawei.

Telefonul are un design „uni-body” deosebit şi măsoară doar 9.9 mm în punctul cel mai subţire. Designul e completat de o interfaţă 3D ce oferă meniuri amplasate ca într-un carusel.

Huawei Vision va fi disponibil în diferite pieţe începând cu luna septembrie.

Etichete: , , , ,