Philips lansează în România sistemele audio Fidelio Primo DS9, Fidelio SoundSphere DS9800W şi Fidelio DS700

Scris de | 4 august, 2011
Philips lansează în România sistemele audio Fidelio Primo DS9, Fidelio SoundSphere DS9800W şi Fidelio DS700

Philips a anunţat astăzi lansarea pe piaţa autohtonă a mai multor sisteme audio de andocare pentru iPhone/iPad/iPod Touch. Modelele Fidelio Primo DS9, Fidelio SoundSphere DS9800W şi Fidelio DS700 oferă o redare a sunetului la o calitate superioară.

Philips Fidelio SoundSphere DS9800W – Este rezultatul a două linii de produse, cunoscute pentru calitatea sunetului, SoundSphere şi Fidelio, pentru a le aduce iubitorilor de muzică cea mai completă experienţă audio, alături de o fidelitate desăvârşită a sunetului. Cu acest aparat poţi ţine player-ul sau telefonul în mână, fără să îl andochezi, pentru că redă perfect muzica printr-o conectare wireless. Calitatea sunetului pe care sistemul de andocare Philips Fidelio SoundSphere o oferă se datorează chiar designului său. Designul curbat al boxelor, împreună cu tweeter-ele externe poziţionate deasupra ambelor boxe, fac ca Philips Fidelio SoundSphere să distribuie sunetul în toate direcţiile pentru o audiţie mai profundă şi mai amplă, cu interferenţe reduse la minimum. Philips Fidelio SoundSphere DS9800W este disponibil pe piaţa românească începând cu luna august.

Preţ: 3.249 lei

Philips Fidelio Primo DS9 – Sistemul fabricat cu componente premium, lemn veritabil, material textil şi metal, îţi oferă fidelitate incredibilă de pe iPhone-ului/iPod-ului sau iPad-ului tău. Are un design SoundCurve – capacul posterior al boxei este curbat, pentru o eficienţă ridicată din punct de vedere acustic, pentru reproducerea sunetului. Curba precisă susţine rigiditatea carcasei boxei, reducând semnificativ rezonanţa internă şi eliminând vibraţiile şi distrosiunea sunetului. Tehnologia Bass Management permite redarea frecvenţelor joase fără distorsiuni, chiar şi la volum mare, iar tehnologia de procesare a sunetului PureDigital oferă performanţe acustice mult mai bune, în comparaţie cu tehnologiile convenţionale analogice.

Preţ: 1.069 lei

Philips Fidelio DS700 – Cu un design compact, subţire şi de dimensiuni mici, funcţionează şi cu baterii. Astfel, îl poţi lua cu tine în orice călătorie. Are difuzoare cu magnet din neodim, pentru un sunet pur şi echilibrat, tehnologie de ecranare pentru blocarea interferenţelor cu telefonul mobil şi funcţie DDB, pentru un bas profund la orice nivel de volum. Permite andocarea oricărui iPod şi iPhone, chiar şi cu husă de protecţie.

Preţ: 254 lei

Etichete: , , , , , ,