Samsung Galaxy 10.1 cu Honeycomb este disponibil in magazinele Orange incepand cu 8 august

Scris de | 4 august, 2011
Samsung Galaxy 10.1 cu Honeycomb este disponibil in magazinele Orange incepand cu 8 august

Samsung Romania a anunțat astăzi disponibilitatea tabletei Galaxy Tab 10.1 în magazinele Orange începând cu 8 august.

Samsung Galaxy Tab 10.1 cu sistemul de operare Android 3.1, nume de cod Honeycomb, are o grosime de doar 8.9 mm, cîntărind 595 de grame și având un ecran capacitiv de 10.1 inchi cu o rezoluție de 1280 x 800 WXGA.

Sub capota găsim un procesor de 1GHz dual-core, o camera de 3 megapixeli cu autofocus si una frontala de 2 megapixeli pentru video chat, amandoua filmand HD 1080. Are suport HSDPA și o viteza de 21 MBps, conexiune Wi-FI 802.11 a/b/g/n și bluetooth.

„Tabletele PC din portofoliul Orange au avut până acum un succes impresionant şi vom  continua să diversificăm acest segment pentru clienţii interesaţi de soluţii complete de conectivitate şi mobilitate, navigare intuitivă la viteze foarte mari, funcţii integrate de social media şi multimedia. Noul Samsung Galaxy Tab 10.1” îndeplineşte toate aceste cerinţe, iar Orange va crea un abonament special care să faciliteze accesul la toate avantajele tabletei.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, Orange România.

Noua tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1” va fi disponibilă din 8 august. În ziua lansării, clienţii Orange vor beneficia şi de o ofertă specială. Mai multe detalii despre tarife şi promoţie se vor găsi pe www.orange.ro/samsung-galaxy-tab din 8 august.