LG Optimus 3D, disponibil acum în România

Scris de | 8 august, 2011
LG Optimus 3D, disponibil acum în România

LG Electronics a anunţat disponibilitatea pe piaţa autohtonă a primului smartphone capabil de înregistrare, redare şi partajare în 3D oferit de compania coreeană. Terminalul LG Optimus 3D se află acum în oferta Orange şi Vodafone.

LG Optimus 3D dispune de o configuraţie tri-duală: dual-core, dual-channel şi dual-memory – ceea ce permite o performanţă sporită atunci când vine vorba de multitasking, de vizionarea unui film sau de jocuri cu grafică complexă.

Smartphone-ul LG reprezintă totodată şi o nouă treaptă în ceea ce priveşte funcţionalitatea unui terminal 3D în viaţa de zi cu zi, datorită faptului că utilizatorii pot înregistra conţinut 3D pe care îl pot viziona imediat, fără a fi nevoie de ochelarii speciali 3D.

“LG Optimus 3D va aduce o experienţă cu totul nouă consumatorilor din România în materie de dispozitive mobile. Acum, tehnologia 3D îşi extinde frontierele şi oferă utilizatorilor o experienţă completă,” a declarat într-un comunicat de presă Roh Pan Ock, preşedinte al LG Electronics România.

LG Optimus 3D e disponibil acum în reţelele Orange şi Vodafone.

Etichete: , , , ,