Lady Gaga You And I: Noul video incendiar a strâns deja aproape 10 mii de comentarii pe YouTube

Scris de | 17 august, 2011
Lady Gaga You And I: Noul video incendiar a strâns deja aproape 10 mii de comentarii pe YouTube

Lady Gaga a lansat ieri, cu două zile mai devreme, video-ul cu numărul patru de pe noul album, clip creat pentru piesa You And I. Clipul disponibil pe YouTube şi pe site-ul oficial al artistei a fost lansat oficial de către Gaga după ce întreg internetul vuia marţi dimineaţa cu veşti despre un leak.

Fie că a fost vorba despre un plan bine pus la punct sau pur şi simplu despre o scăpare, cert este că, conform poveştii oficial, clipul You and I ar fi trebuit să fie lansat în premieră joi 18 august în cadrul MTV First: Lady Gaga. Cu toate acestea, după un anunţ în stilul ei deja clasic în care exclama F*CK Thursday!, Gaga a decis să lanseze clipul pe 16.

La ce te poţi aştepta? Ei bine, după video-ul controversat – în sensul rău – pentru The Edge of Glory, video-ul You And I revine cu o mulţime de surprize, de la sirene, la o variantă masculină, în stilul anilor 50 a lui Gaga.

You And I a reuşit să strângă deja pe YouTube, în doar câteva ore, aproape 10 mii de comentarii şi 18.000 de like-uri, fiind primit în mare măsură extrem de bine de către fanii artistei. Un link către clip aici – http://www.ladygaga.com/youandi/

 

Etichete: , , , , , ,