AllView lansează în România tableta 3G AllDro 2

Scris de | 18 august, 2011
AllView lansează în România tableta 3G AllDro 2

AllView a anunţat astăzi lansarea în magazinele din România a tabletei AllDro 2. Tableta cu ecran de 8 inchi şi suport pentru Wi-Fi şi 3G rulează sistemul de operare Android 2.2.

AllDro 2 este o tabletă cu procesor Samsung ARM Cortex A8 1GHz care la o vitează de procesare rapidă face posibilă citirea ştirilor concomitent cu redarea fişierelor audio sau cu editarea documentelor office. Mai mult, prin intermediul ecranului de 8 inchi, proporţionat 4:3 este facilitată atât folosirea aplicaţiilor şi jocurilor interactive cât şi citirea cărţilor electronice sau a conţinutului web.

Noua tabletă se conectează la internet prin Wi-Fi şi 3G. Indiferent de modalitatea de conectare, tableta accesează conţinutul web prin browser-ul de internet preinstalat care deschide direct în interiorul paginilor: filme, animaţii, aplicaţii şi orice alte fişiere care necesită suport Flash.

Tot în ceea ce priveşte conectivitatea AllDro 2 dispune şi de două porturi fizice: HDMI şi USB, prin care stabileşte legatura cu alte aparate. Prin conexiunea HDMI, fotografiile, videoclipurile şi filmele cu subtitrare în limba română pot fi vizualizate pe televizor la rezoluţie FullHD.

Cu ajutorul cardului micro SD, memoria interna de 4 GB poate fi extinsa pana la 32 GB.

AllDro 2 vine cu o serie de aplicaţii preinstalate precum librărie de carţi electronice, tv interactiv, ziare electronice etc. Însă, sistemul de operare Android 2.2 permite personalizarea acesteia cu alte sute de aplicaţii şi jocuri din Alllview Store şi din alte magazine de aplicaţii.

Tableta AllDro 2 poate fi achiziţionată la preţul de 749 de lei. Pachetul de vânzare cuprinde alături de tabletă un cablu de date USB, un cablu OTG, o husă de protecţie şi un creion capacitiv.

Etichete: , , ,