Sony Ericsson Live with Walkman: Terminal Android dedicat pasionaţilor de muzică

Scris de | 22 august, 2011
Sony Ericsson Live with Walkman: Terminal Android dedicat pasionaţilor de muzică

Sony Ericsson a dezvăluit astăzi într-un comunicat de presă detaliile complete legate de noul dispozitiv Live with Walkman. Terminalul hibrid de music player/smartphone dispune de caracteristici acceptabile şi de ultima versiune a sistemului de operare Android.

Sony Ericsson Live with Walkman reprezintă, în primul rând, un telefon specializat pe redarea materialului audio. Astfel, smartphone-ul dispune de un buton Walkman dedicat, care oferă acces instant în music player. Mai mult, Sony Ericsson Live with Walkman beneficiază de o integrare Facebook menită să faciliteze contactul cu prietenii de pe reţeaua de socializare.

Nikolaus Scheurer, şeful diviziei de Product Marketing, Sony Ericsson, a declarat într-un comunicat de presă: „Clineţii vor ca smartphone-ul lor să le ofere o experienţă socială bogată. Nu vor doar o experienţă de redare a muzicii unidimensională, ei vor acces instant la conţinut nou, combinat cu abilitatea de a împărtăşi acel conţinut cu prietenii lor. Sony Ericsson Live with Walkman oferă o experienţă completă, împachetată într-un design deosebit.”

Noul model dispune, de asemenea, de următoarele caracteristici: procesor de 1GHz, o cameră de 5 megapixeli, o cameră frontală VGA, un ecran touch de 3.2 inchi, tehnologia audio Sony xLOUD, memorie de 320 MB RAM şi aşa mai departe. La capitolul software, smartphone-ul rulează sistemul de operare Android, versiunea 2.3 Gingerbread.

Sony Ericsson Live with Walkman va fi disponibil la nivel global la finele anului 2011.

Etichete: , , , ,