Apple ar putea lansa un iPhone 4 de 8 GB

Scris de | 23 august, 2011
Apple ar putea lansa un iPhone 4 de 8 GB

Reuters citează două surse anonime care declară că un producător coreean a început să fabrice componente pentru o versiune mai ieftină a smartphone-ului emblematic iPhone 4. Noul model va avea un spaţiu de stocare intern de 8 GB.

Cu cât ne apropiem mai mult de lansarea mult-aşteptatului iPhone 5, cu atât creşte fluxul de zvonuri legate de dispozitiv. De data aceasta, speculaţiile pun în lumină generaţia actuală a aparatului Apple. Reuters informează că gigantul din Cupertino ar pregăti o surpriză în forma unei versiuni mai ieftine a smartphone-ului iPhone 4.

Două surse care se află „în cunoştinţă de cauză” au declarat pentru Reuters că o companie coreeană a început deja să construiască dispozitivele, care vor fi lansate peste câteva săptămâni.

Modelul de 8GB va fi lansat cu scopul de a domina şi pieţele în curs de dezvoltare şi va fi dedicat persoanelor care nu îşi permit în prezent un model de 16 sau 32 GB.

Apple a refuzat să comenteze aceste declaraţii, la fel şi Samsung, care e principalul producător coreean de componente pentru iPhone.

iPhone 5 va fi lansat, cel mai probabil, în toamna acestui an.

Etichete: , , , , ,