Samsung Wave 3, Wave M şi Wave Y: Noua eră Bada 2.0

Scris de | 30 august, 2011
Samsung Wave 3, Wave M şi Wave Y: Noua eră Bada 2.0

Samsung Electronics a anunţat astăzi lansarea noilor modele de smartphone-uri Wave ce vor debuta săptămâna aceasta la târgul de consumer electronics IFA din Berlin. connect îţi prezintă un ghid de specificaţii pentru noile terminalale Wave 3, Wave M şi Wave Y.

Samsung Wave 3 – Noul Wave e un smartphone solid, la propriu şi la figurat, dedicat persoanelor care pun accent pe design şi siguranţă, nu doar pe performanţă. Dispozitivul cu design full-metal are un ecran de 4 inchi Super AMOLED, un procesor de 1.4 GHz, o cameră de 5 megapixeli şi un corp subţire de aluminiu de doar 9.9 mm în grosime. Wave 3 are, de asemenea, aplicaţii Samsung preinstalate precum Social Hub şi Music Hub.

Samsung Wave M – Modelul M din familia Wave e perfect pentru utilizatorul conectat 24 din 24 la reţelele de socializare. Wave M este primul smartphone echipat cu serviciul de mesagerie ChatON oferit de Samsung, care permite comunicarea între utilizatorii mai multor dispozitive mobile. Printre caracteristicile hardware ale terminalului se numără o cameră de 5 megapixeli, un procesor de 832 MHz, un display HVGA de 3.65 inchi şi aşa mai departe.

Samsung Wave Y – Dispozitivul entry-level este dedicat celor neiniţiaţi în tainele unui smartphone. Deşi caracteristicile Samsung Wave Y – procesor de 832 MHz, o cameră de 2 megapixeli, ecran de 3.2 inchi – lasă de dorit, modelul se bucură de o integrare deosebită a serviciilor de comunicare Social Hub şi ChatON.

Toate smartphone-urile vor rula sistemul de operare bada 2.0, dezvoltat de Samsung.

Etichete: , , , , , ,