D-Link lansează noua serie de switch-uri DGS-3120

D-Link a anunţat astăzi disponibilitatea noii generaţii de switch-uri gigabit Layer 2 din categoria de produse xStack. Seria DGS-3120

D-Link a anunţat astăzi disponibilitatea noii generaţii de switch-uri gigabit Layer 2 din categoria de produse xStack. Seria DGS-3120 oferă soluţii stackabile şi scalabile pentru backbone-urile reţelei.

DGS-3120 include un număr de de cinci modele, ce vin cu funcţionalităţi de bază disponibile cu firmware-ul standard (SI – Standard Image), iar în cazul proiectelor speciale se pot achiziţiona modelele cu funcţionalităţi extinse pe lângă cele standard (EI – Enhanced Image). Switch-urile permit dezvoltarea şi modernizarea reţelei unei companii, în condiţii de securitate sporită.

Switch-ul permite static routing (imagine EI) şi poate fi folosit direct ca backbone de reţea.

Noile switch-uri gigabit sunt proiectate pentru nevoile specifice ale companiilor medii şi mari, care caută o soluţie eficientă ca şi cost şi cu posibilităţi flexibile de extindere ulterioară.

Modelele din seria DGS-3120 se adresează segmentului IMM-urilor şi sunt recomandate pentru a fi utilizate ca switch-uri layer în segmentul enterprise. Densitatea mare de porturi gigabit şi porturile integrate de stacking ale switch-urilor gigabit permit companiilor să îşi instaleze sisteme de switch-uri stackabile.

Switch-urile gigabit xStack Layer 2 din seria DGS-3120 şi sursa de alimentare redundantă pentru toate modelele de switch-uri cu PoE din această serie sunt disponibile în România la distribuitorii autorizaţi.