Philips lansează 3 monitoare noi la IFA Berlin 2011

Scris de | 1 septembrie, 2011
Philips lansează 3 monitoare noi la IFA Berlin 2011

Philips a anunţat astăzi lansarea monitoarelor ErgoSensor, LightFrame şi un display de gaming în cadrul târgul internaţional de consumer electronics IFA de la Berlin. Compania olandeză va debuta, de asemenea, şi o nouă tehnologie ce facilitează munca în faţa calculatorului.

Tehnologia unică ErgoSensor recunoaşte modurile în care utilizatorul îşi poate îmbunătăţi poziţia dintr-un punct de vedere ergomonic. Ajunge la acest rezultat calculând poziţia feţei în raport cu monitorul.

Această tehnologie inteligentă funcţionează cu ajutorul unei camere CMOS echipată cu un procesor. Imaginile obţinute în acest fel sunt analizate de un software ce se axează pe interacţiunea dintre oameni şi mediul înconjurător.

Alături de ErgoSensor va fi prezentat noul monitor din gama Moda, echipat cu tehnologia exclusivă LightFrame. LightFrame este o ramă ce înconjoară monitorul, emiţând o lumină albastră liniştitoare, ce stimulează modul în care utilizatorul priveşte. Design-ul gamei Moda dă noilor monitoare de 16:9 un aspect special ce evidenţiază trend-urile digitale curente.

În cadrul IFA va fi prezentat şi monitorul de gaming 3D de 27 inchi care promite să ducă experienţa de joc la un alt nivel. Purtând o pereche de ochelari shutter, oferiţi odată cu monitorul, utilizatorii se pot imersa direct în cea de-a treia dimensiune pe monitorul LCD full-HD de 16:9. Şi mai mult, monitorul vine echipat cu TouchControl şi SmartImage, tehnologii ce asigură o experienţă de neuitat.

Nu se ştie încă când vor fi disponibile noile monitoare în România.