Samsung prezintă laptopul de ultimă generaţie Series 7

Scris de | 1 septembrie, 2011
Samsung prezintă laptopul de ultimă generaţie Series 7

Samsung a anunţat ieri lansarea unui nou laptop în cadrul târgului de consumer electronics IFA din Berlin. Series 7 e un laptop de ultimă generaţie care combină cu succes performanţa de top cu design-ul spectaculos.

Series 7 impresionează din start prin design-ul uluitor. Corpul dispozitivului e produs din aluminiu şi are un ecran ultra-subţire de doar 0.25 inchi, disponibil în mărimile de 13 sau 15.6 inchi. Ecranul redă fără probleme 16 milioane de culori şi are o luminozitate impresionantă prin tehnologia Samsung Superbright.

În termeni de performanţă, notebook-ul dispune de un procesor Intel i5 sau i7 cu ExpressCache, o tehnologie care accelerează deschiderea şi oprirea dispozitivului. Mai mult, în interior găsim 8GB de RAM ce adaugă la performanţa generală a aparatului.

Scott Ledterman, directorul diviziei de PC marketing la Samsung Enterprise Business Division, a declarat într-un comunicat de presă: „Laptopul Series 7 e ideal pentru utilizatorii care sunt extrem de productivi şi care au nevoie de un dispozitiv care să le faciliteze programul încărcat. Aparatul dispune de tehnologia exclusivă Fast Start, un procesor rapid şi un ecran care e vizibil oriunde ai fi, chiar şi afară.”

Samsung Series 7 va fi disponibil la distribuitorii autorizaţi începând cu luna octombrie a anului curent.

Etichete: , , ,