BenQ lansează proiectorul 3D W700

Scris de | 6 septembrie, 2011
BenQ lansează proiectorul 3D W700

BenQ a emis astăzi un comunicat de presă în care anunţă lansarea unui nou videoproiector 3D pe piaţă din România. Dispozitivul W700 proiectează imagini cu diagonala cuprinsă între 1,5 metri şi 7,6 metri.

Noul proiector W700 este un centru multimedia 3D care reuneşte sub aceeaşi carcasă toate caracteristicile tehnice specifice unui dispozitiv de ultimă generaţie. Videoproiectorul BenQ W700 redă fidel imaginile din filme şi jocuri video tridimensionale, datorită opţiunii dual 3D, respectiv DLPLink şi NVIDIA3D Vision, care transformă orice suprafaţă plană într-o scenă tridimensională.

Dragoş Salamac, Team Leader BenQ pentru România, a declarat într-un comunicat de presă: „Proiectorul BenQ W700, adresat segmentului home-entertainment, fie că este vorba de jocuri, de a urmări o emisiune TV sau un meci de fotbal, oferă caracteristici tehnice de ultimă oră şi o experienţă de vizionare similară celei oferite de un cinematograf de ultimă generaţie.”

BenQ W700 poate proiecta o imagine cu o diagonală de până la 300 inchi, respectiv 7,6 metri, de la o distanţă recomandată de aproximativ 10 metri faţă de ecran sau de suprafaţa folosită pentru proiecţie.

Noul proiector BenQ W700 este disponibil pe piaţa autohtonă începând cu luna septembrie prin partenerii BenQ din România: Darer, IT Direct, RHS şi Scop la un preţ de aproximativ 2.950 lei.

Etichete: , , , ,