mLogic lansează o serie de produse noi dedicate calculatoarelor Apple

Scris de | 12 septembrie, 2011
mLogic lansează o serie de produse noi dedicate calculatoarelor Apple

mLogic a lansat în cadrul evenimentului International Broadcasters Convention de la Amsterdam o linie de produse fabricate pentru calculatoarele Apple. mDock, mBack şi mLink oferă soluţii de back-up, conectivitate şi multe altele.

mDock – Este o staţie de andocare pentru calculatoarele portabile MacBook Pro. Odată ce a fost conectat, acest dispozitiv oferă soluţii de back-up – de 500GB şi 1TB – pentru laptop-urile MacBook Pro, prin programul Time Machine. Mai mult, în faţa dispozitivului se află un port USB şi un jack pentru căşti. Varianta de 500GB costă 219 dolari, iar cea de 1TB are un preţ de 299 dolari.

mBack –mBack este de asemenea un dispozitiv de back-up, dar e dedicat calculatoarelor de birou iMac. Spre deosebire de alte dispozitive din această categorie, mBack se leagă de stativul monitorului printr-o configuraţie specială, ceea ce oferă un plus de spaţiu pe birou. Dispozitivul e compatibil cu Time Machine şi are USB 2.0. Preţul pentru versiunea de 1TB este de 169 dolari, 2TB e 209 dolari iar pentru 3TB va trebui să scoţi din portofel 349 dolari.

mLink – Dispozitivul oferă posibilitatea de a lega calculatorul Apple – iMac, Mac mini, MacBook Pro şi MacBook Air – cu intrare Thunderbolt la diferite adapter cards pentru PC-uri (HD video capture, controlere RAID, SSD şi aşa mai departe). Preţul aparatului este de 399 dolari.

mDock, mBack şi mLink vor fi disponibile începând cu luna noiembrie pe site-ul oficial şi în magazinele vânzătorilor autorizaţi.

Etichete: , , , , , , , ,