Redescoperă magia copilăriei cu SpinArt

Scris de | 19 septembrie, 2011
Redescoperă magia copilăriei cu SpinArt

SpinArt este o aplicaţie oferită de 7twenty7 LLC care te propulsează înapoi în trecut, în timpul orelor de desen de la grădiniţă. Aplicaţia care se află actualmente pe primul loc în topul Free Apps şi-a aniversat recent 3 ani de disponibilitate în App Store şi a devenit gratuită pentru o perioadă limitată de timp.

SpinArt oferă utilizatorului posibilitatea de a picta cu degetele pe ecranul Retina cele mai trăznite desene. Experienţa e asemănătoare cu orele de desen din copilărie în care pictai doar cu ajutorul degetelor şi a imaginaţiei, fără a fi nevoit, evident, să te speli pe mâini după.

Aplicaţia oferă o paletă de 54 culori, 11 mărimi de tablouri gratuite, cu opţiunea de a achiziţiona încă 25 şi posibilitatea de a posta produsul finit pe reţelele de socializare ca Twitter şi Facebook. Perfectă pentru copii, dar şi pentru adulţi, SpinArt garantează buna dispoziţie.

SpinArt poate fi descărcată acum din App Store pe gratis, însă această promoţie va dura pentru o perioadă foarte limitată de timp, deci nu mai sta pe gânduri şi apucă-te de descărcat şi de colorat.

Etichete: , , ,