Garmin lansează un sistem de navigaţie dedicat bicicliştilor

Scris de | 20 septembrie, 2011
Garmin lansează un sistem de navigaţie dedicat bicicliştilor

Garmin a anunţat astăzi lansarea sistemului Edge 200, dedicat pasionaţilor de ciclism. Edge 200 dispune de un receptor GPS de înaltă sensibilitate care înregistrează distanţa, timpul, viteza şi drumul parcurs de utilizator şi e rezistent condiţiilor meteo.

Fie că folosesc bicicleta pentru relaxare, fie pentru fitness, utilizatorii vor fi încântaţi să vadă rezultatele pe ecran: cât de departe şi cât de repede au rulat, rezultate primite fără ajutorul firelor sau a senzorilor. Edge 200 stochează datele a 130 de ore de pedalat şi sortează activităţile pentru a găsi cel mai rapid traseu, cel mai lung sau ultimul traseu realizat, informaţii ce o să le ofere cicliştilor un plus de motivaţie.

Cântărind doar 56 de grame, Edge 200 dispune de un receiver GPS dotat cu tehnologia de predicţie a sateliţilor HotFix, ce îi ajută pe cicilşiti să pedaleze fluent. Pe parcurs ce rezultatele se îmbunătăţesc, Edge 200 pemite setarea alertelor pentru distanţă, timp, calorii, caracteristici ce ajută la atingerea mai uşoară a obiectivelor.

Edge 200 va fi disponibil începând cu cel de-al treilea semetru al anului curent la un preţ recomandat de 149 Euro.

Etichete: , , , ,