Motorola Fire e disponibil acum la Germanos şi Cosmote

Scris de | 21 septembrie, 2011
Motorola Fire e disponibil acum la Germanos şi Cosmote

Germanos Telecom România a anunţat astăzi disponibilitatea noului terminal Motorola Fire. Smartphone-ul se va găsi în magazinele autorizate începând cu luna octombrie şi poate fi comandat acum prin intermediul serviciului G-precomandă.

Motorola Fire foloseşte un sistem de operare Android 2.3 Gingerbread şi este dotat cu un ecran tactil TFT de 2,8 inch, rezoluţie 240×320 pixeli, tastatură completă QWERTY şi cameră foto de 3MP, cu posibilitatea de a şi filma la 30 cadre pe secundă.

Motorola Fire dispune de conectivitate HSDPA la 7,2 Mbps, EDGE clasa 12, Bluetooth 2.1, Wi-Fi, port micro-USB, putând fi folosit şi ca modem WLAN mobil. Capacitatea de stocare interna este de 150 MB, la care se pot adăuga până la 32 GB pe card de memorie microSD.

Telefonul dispune, de asemenea, de sistem de navigaţie încorporat, iar bateria permite o autonomie de până la 7 ore în regim de vorbire intensă, respectiv până la 520 ore în stand-by.

Motorola Fire va fi disponibil din 5 octombrie în toate magazinele Germanos, COSMOTE şi ale partenerilor la preţul de 549 de lei (TVA inclus), însă cei care doresc să se numere deja printre primii posesori ai terminalului pot lansa precomanda accesând serviciul Germanos dedicat, G-precomandă, unde vor putea beneficia de un preţ special de 499 lei (TVA inclus).

Etichete: , , , ,