Tot ce trebuie să ştii despre noile caracteristici Google +

Scris de | 21 septembrie, 2011
Tot ce trebuie să ştii despre noile caracteristici Google +

Google +, reţeaua de socializare oferită de gigantul american, a fost lansată astăzi pentru toată lumea. Cu această ocazie Google a debutat şi o serie de caracteristici care adaugă la portofoliul siteului.

Hangouts pe telefon – Hangouts trebuie să ţina pasul cu modul în care socializam în lumea reală, aşa că astăzi Google lansează această opţiune pe dispozitivul pe care îl avem mereu cu noi: telefonul mobil. Hangouts acceptă în prezent dispozitive cu sistem de operare Android 2.3+ cu cameră frontală (iOS în curând). Aplicaţia poate fi descărcată de azi din Android Market, astfel încat să poţi începe să te vezi cu prieteni în orice moment, de aproape oriunde.

Hangouts On Air – Utilizatori Google+ folosesc deja Hangouts pentru discuţii apropiate cu membrii familiei, de exemplu. Uneori însă, dacă vrei să vorbeşti cu un public larg sau să fi doar un spectator, o emisiune publica este ceea ce cauţi. Astfel, astăzi Google introduce Hangouts On Air.

Hangouts cu caracteristici extra – Hangouts a avut până acum inclus un set de bază de acţiuni (cum ar fi grupul de discuţii şi co-vizionarea de clipuri video pe YouTube), dar cei de la Google vor ca de acum înainte să fie mai uşor să faci mult mai multe, inclusiv:

Screensharing: pentru atunci când doreşti să afişezi fotografiile de vacanţa, un scor mare la un joc, lecţiile pentru şcoală sau orice altceva ce este pe ecran.

Sketchpad: pentru atunci când doreşti să scrii de mână, să desenezi sau pur şi simplu să măzgăleşti ceva împreuna cu prietenii tăi.

Google Docs: Scrii, planifici sau prezinţi ceva cu alte persoane.

Funcţiile extra sunt înca în construcţie, acestea sunt doar o mică parte din opţiunile oferite de Hangouts.

Hangouts API – În urma lansării de săptămâna trecută a Google+ API, Google lansează şi un set de bază Hangouts API, pentru dezvoltatori.

Căutare in Google+ – Tastezi ceea ce cauţi în caseta de căutare Google+ şi vei găsi persoane şi posturi relevante, precum şi conţinut relevant de pe Internet.

Etichete: , , , ,