HTC Sensation XL: Beats Audio şi ecran de 4.7 inchi

Scris de | 7 octombrie, 2011
HTC Sensation XL: Beats Audio şi ecran de 4.7 inchi

HTC a lansat ieri în timpul unui eveniment ce a avut loc la Londra noul terminal ce dispune de tehnologia Beats Audio. HTC Sensation XL e cel mai nou membru din familia high-end Sensation şi dispune de caracteristici de top şi o pereche de căşti Beats By Dre.

La evenimentul de ieri din Londra – organizat pentru a sărbători parteneriatul cu Beats Audio – compania taiwaneză a debutat un nou smartphone ce dispune de tehnologia de redare audio Beats. HTC Sensation XL seamănă foarte mult din punct de vedere al caracteristicilor cu HTC Titan. Astfel, avem un procesor de 1.5 GHz, memorie de 768 RAM, o cameră de 8 megapixeli, ecran uriaş de 4.7 inchi şi o grosime de doar 9.9 mm.

Spre deosebire de HTC Titan, Sensation XL are şi sistemul Beats Audio licenţiat de celebrul rapper Dr. Dre şi rulează sistemul de operare Android. Pentru o experienţă fonică completă, HTC oferă în preţ şi o pereche de căşti Beats by Dre. Mai mult, unele modele vor fi disponibile în ediţie limitată alături de căştile Solo din gama Beats By Dre.

HTC Sensation XL va fi disponibil pe piaţa europeană începând cu luna noiembrie a anului curent.

Etichete: , , , , ,