Carcase pentru iPhone 4S

Scris de | 8 octombrie, 2011
Carcase pentru iPhone 4S

Belkin anunţă o serie de noi carcase create pentru noul iPhone 4S, anunţat săptămâna aceasta de Apple. Carcasele vin într-o gamă variată de culori, texturi şi design-uri, încercând să-i mulţumească atât pe utilizatorii business cât şi pe cei care preferă o carcasă care să atragă toate privirile.

Din noua gamă fac parte carcasele Essential Cases, care promit protecţie substanţială, rezistenţă la şocuri şi impact, însă oferă şi un look modern. Acestea au preţuri între 24.99 şi 29.99 dolari şi sunt disponibile într-o multitudine de culori, de la Blacktop la Purple Lightning sau Paparazzi Pink.

Seria Emerge Cases utilizează o construcţie ultra subţire din policarbonat, detalii fine şi texturi speciale, care se combină într-o manieră elegantă. Preţuri între 24.99 şi 29.99 dolari.

Bump Case sunt create pentru iPod Touch, din silicon şi oferă o rezistenţă superioară, margini ridicate pentru o priză mai bună. Disponibile în nuanţe Limelight, Safety Orange şi Fountain Blue. Costă 24.99 dolari.

Seria Max case este creată pentru cei cu un stil de viaţă activ, oferind o construcţie stratificată, rezistentă la uzură. Costă 29.99 dolari.

Inspirate din artă, arhitectură şi peisajul urban, carcasele din seria Meta Case sunt construite din policarbonat şi ilustrate cu grafică metalică. Disponibile doar pentru iPod Touch, la preţul de 29.99 dolari.

Etichete: , ,