Aproximativ 2 milioane de oameni şi-au comandat deja Battlefield 3

Scris de | 18 octombrie, 2011
Aproximativ 2 milioane de oameni şi-au comandat deja Battlefield 3

Mult-aşteptatul joc Battlefield 3 va fi lansat pe piaţă peste exact o săptămână, însă comenzile relevă deja un succes incredibil pentru cei de la EA Games. Kevin O’Leary a declarat recent că cifra celor care au comandat deja shooter-ul e de aproximativ 2 milioane.

Kevin O’Leary de la EA Games a declarat ieri într-un interviu pentru postul american de televiziune Fox News că numărul de comenzi înregistrat până acum se ridică la 2 milioane. În luna iulie a acestui an, cei de la EA Games au declarat că din punct de vedere al comenzilor, noul Battlefield se bucură de un succes de 10 ori mai mare decât Battlefield Bad Company 2.

Battlefield 3 va beneficia de noul engine grafic Frostbite 2. Luminile oraşului, focul ce cuprinde clădirile demolate din jur sau salvele armelor antiaeriene te lasă pur şi simplu cu gura căscată, aceasta fiind şi reacţia multor jurnalişti care au avut ocazia să testeze jocul în această vară.

Engine-ul Frostbite 2 duce la un alt nivel  şi capacitatea de a distruge mediul din jur, fapt ce va transforma scenele de luptă urbană, iar personajele se vor bucura de mişcări fluente, naturale, graţie unui nou sistem de animaţie denumit ANT.

Battlefield 3 va fi lansat pe PS3, Xbox 360 şi PC în data de 25 octombrie.

Etichete: , , , , ,