Instapaper 4.0: Aplicaţie must-have pentru cititul online şi offline

Scris de | 18 octombrie, 2011
Instapaper 4.0: Aplicaţie must-have pentru cititul online şi offline

Instapaper, celebra aplicaţie care îţi gestionează articolele preferate de pe internet, a fost actualizată cu o multitudine de caracteristici. Instapaper 4.0 oferă o experienţă deosebită de navigare, citire şi catalogare a conţinutului online, chiar şi când nu eşti conectat la internet.

Fiecare aspect al aplicaţiei Instapaper a fost reconfigurat pentru a garanta lecturatul uşor şi eficient pe ecranul iPhone-ului sau cel al iPad-ului. Actualizarea beneficiază de opţiuni noi precum un design mai uşor de folosit, o integrare mai bună a reţelelor de socializare şi un nou serviciu de căutare.

Avem, astfel, o adiţie ce îţi salvează articolele descărcate pentru ca mai apoi să le poţi găsi cu uşurinţă oricând ai nevoie de ele. Opţiunea de „Editors”, care oferă posibilitatea de a împărţi articole pe diferite reţele de socializare precum Twitter sau Facebook, a fost reconfigurată, astfel încât acum poţi vedea articolele chiar din News feed în Facebook, Timeline la Twitter sau Dashboard pentru Tumblr. Instapaper 4.0 are suport pentru ajustarea luminozităţii ecranului pentru un lecturat mai uşor.

Instapaper 4.0 se găseşte acum în App Store şi poate fi achiziţionată la preţul de 4.99 dolari.

Etichete: , , , , ,