LG îşi deschide o nouă linie de producţie în Europa

Scris de | 21 octombrie, 2011
LG îşi deschide o nouă linie de producţie în Europa

LG Electronics a anunţat ieri extinderea linii de producţie de electrocasnice pe teritoriul Europei. Compania coreeană va deschide o linie de producţie în Polonia pentru a-şi cimenta poziţia de lider pe segmentul maşinilor de spălat şi frigidere.

Noua linie de producţie din Wroclaw va permite companiei LG să răspundă mai bine nevoilor şi aşteptărilor consumatorilor din regiune. Reducerea timpului necesar livrărilor va fi un beneficiu important adus de noua linie de producţie.

Young-ha Lee, preşedinte şi CEO al Companiei LG Electronics Home Appliance, a declarat într-un comunicat de presă: „Linia de producţie din Wroclaw va fi un adevărat resort al companiei pentru a deveni lider pe segmentul de frigidere şi maşini de spălat în Europa, până în 2015. Noile linii de producţie inaugurate ne vor permite să realizăm o producţie de electrocasnice conforme cu cele mai înalte cerinţe ale drepturilor consumatorilor europeni.”

Frigiderele produse în Wroclaw includ modelele LG side-by-side, modelele cu două uşi şi congelator în partea de jos, precum şi modelele Larder & Freezer.

Noua linie de producţie va realiza şi o serie largă de maşini de spălat, de la modele convenţionale la modele premium.

Etichete: , , , ,