Trei smartphone-uri Huawei pe piata din Romania pana la sfarsitul anului

Scris de | 27 octombrie, 2011
Trei smartphone-uri Huawei pe piata din Romania pana la sfarsitul anului

Huawei a lansat astazi in Romania noua gama de smartphone-uri, precum si tableta MediaPad.

Gama de smartphone-uri cuprinde cinci modele: Honor, Vision, Sonic, X3 si Boulder si vin cu sistemul de operare Android. Pe langa clasicul Android Market, smartphone-urileHuawei vin cu un magazin propriu de aplicatii denumit HiSpace, ce integreaza aplicatii selectionate de companie si utilizatori.

Reprezentatii companiei au declarat ca pana la sfarsitul anului 2011 vom avea pe piata locala 3 smartphone-uri cu preturi cuprinse intre 100 si 350 de euro.

Huawei Vision are un design ce se remarca prin carcasa argintie, din aliaj de aluminiu si ruleaza Android 2.3 Gingerbread. Este echipat cu un procesor Qualcomm de 1 Ghz,  poate inregistra clipuri video la 720p, are camera de 5 megapixeli, LED flash, Bluetooth v2.1 si conexiune la internet Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Huawei Vision va intra pe piata din Romania pana la sfarsitul anului la un pret de aproximativ 300-350 de euro.

Un alt model lansat prezentat astazi este Huawei Honor, care ruleaza acelasi sistem de operare Android 2.3.5 Gingerbread si vine cu un ecran capacitiv HD de 4 inchi, are o grosime de 10,9 mm si o greutate de 140 de grame. Honor are cu un procesor de 1,4 Ghz, doua camera incorporate, una HDR de 8 megapixeli si o camera frontala de 2 megapixeli si ofera o durata de viata a bateriei indelungata, astfel pentru o folosire normala a telefonului bateria tine aproximativ 3 zile.

Huawei Honor are o intefata exclusiva Huawei, customizabila, precum si un widget dinamic pentru vreme. Smartphone-ul este dotat si cu un giroscop pentru o experienta de gaming mai buna.

Pe langa modelele smartphone lansate de Huawei, compania a mai lansat si Huawei Discovery Expedition, un telefon rezistent la apa, praf si socuri. Telefonul include un GPS, o busola si un senzor de miscare si nu ii lipsesc conectarea la retelele de socializare Facebook si Twitter. Modelul Discovery Expedition va ajunge în România la începutul anului viitor la un preţ de circa 140 euro

In prima parte a anului viitor vom avea in Romania si tableta Huawei MediaPad. Tableta vine cu sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb,  un procesor dual core 1.2 Qualcomm si o memorie RAM de 1 GB DDR, avand viteze HSPA+ care permit descarcarea cu pana la 14,4 MB/s, dar si prin Wi-Fi 802.11 b/g/n.

click pentru a mari

MediaPad are doua camere, una in spate de 5 megapixeli, una frontala de 1,3 megapixeli si poate rula video-uri Full HD la o rezolutie 1200×800.

Specificatii complete Huawei MediaPad:

  • Sistem de operare: Android 3.2 HoneyComb
  • Rezolutie: 1200×800 IPS
  • Procesor: Dual Core 1.2 Ghz
  • Spatiu de stocare: 8 GB
  • Baterie: 4100 mAH
  • Ecran: Multi-Touch 7 inchi Capacitiv
  • Camera frontala: 1.3 megapixeli
  • Camera din spate: 5 megapixeli
  • Porturi: Micro SD, micro USB, micro HDMI
  • Conectivitate: Wi-Fi, Blueetooth
  • Greutate/Grosime: 390 grame/10,5 mm

Huawei MediaPad va sosi in Romania la inceputul anului 2012 si va avea un pret aproximativ de 400 de euro.

„Odata cu lansarea noii game de smartphone-uri, precum si a tabletei, demonstram ca atuurile noastre sunt designul inovator, functionalitatea si performantele produselor. Ne propunem, astfel, sa le oferim romanilor un plus de valoare la pretul corect.

Noi credem in abilitatea noastra de a construi produse exceptionale. Prin decizii inteligente in ceea ce priveste design-ul produsului si caracteristicile de ultima generatie  Huawei aduce tehnologiile mobile avansate la indemana mai multor oameni in mai multe locuri. Astazi oamenii isi impartasesc activitatile, amintirile si visurile. Treaba noastra este sa facem acest lucru sa fie simplu, placut si accesibil”, a declarat Sorina Macarescu, Marketing Manager Huawei Romania.

Mai multe fotografii cu terminalele lansate astazi de Huawei in Romania gasiti in galeria de imagini de mai jos:

Etichete: , , , , , , , ,