BlackBerry Curve 9360, lansat de Orange Romania

Scris de | 31 octombrie, 2011
BlackBerry Curve 9360, lansat de Orange Romania

Orange România a anunţat astăzi disponibilitatea în oferta operatorului a noului smartphone din gama Curve, semnată BlackBerry. BlackBerry Curve 9360 e perfect pentru cei ce caută un dispozitiv de comunicare eficient şi accesibil.

Orange a lansat astăzi în premieră în România noul smartphone BlackBerry Curve 9360 prevăzut cu sistemul de operare BlackBerry 7. BlackBerry Curve 9360 este subţire şi elegant, cu un design ergonomic, tastatură QWERTY specifică şi trackpad optic pentru navigare uşoară. Noul Curve are inclus suportul pentru GPS şi Wi-Fi, dar şi o cameră foto de 5MP cu funcţie de înregistrare video.

Răzvan Sturza, Mobile Data Proposition Manager, Orange România a declarat într-un comunicat de presă: „Ne bucurăm să lansăm astăzi în premieră în România smartphone-ul BlackBerry Curve 9360. Suntem încrezători că noul model se va bucura de un succes similar cu cel al versiunilor anterioare din această gamă, care au reprezentat cea mai mare parte a vânzărilor pentru acest brand, atât în rândul clienţilor business, cât şi în rândul clienţilor persoane fizice.”

BlackBerry Curve 9360 este disponibil la Orange începând de la 99 euro (TVA inclus).

Etichete: , , , , ,