iPhone 4S: Apple va soluţiona problemele legate de bateria noului dispozitiv

Scris de | 3 noiembrie, 2011
iPhone 4S: Apple va soluţiona problemele legate de bateria noului dispozitiv

Apple a anunţat în cursul zilei de ieri că a sesizat plângerile utilizatorilor conform cărora rata de consum a bateriei din noul iPhone 4S e cu mult sub aşteptări. Compania din Cupertino lucrează actualmente la o soluţie pentru această problemă.

Compania lui Tim Cook a anunţat ieri că problemele pe care le-au raportat utilizatorii în legătură cu autonomia noului iPhone 4S are legătură cu sistemul de operare iOS 5. Din fericire, Apple va lansa „în săptămânile ce vor urma” un update care promite să soluţioneze această problemă.

În virtutea acestui fapt, versiunea 5.0.1 BETA a platformei iOS 5 a devenit disponibilă aseară pentru dezvoltatori şi promite să îmbunătăţească autonomia dispozitivului. Noua versiune va oferi şi o serie de gesturi de multitasking pentru prima generaţie de iPad, o mai bună singronizare cu iCloud şi suport pentru persoanele cu accent australian care folosesc Siri.

Rămâne de văzut când va fi disponibilă această această actualizare şi dacă într-adevăr va îmbunătăţi rata de consum a bateriei.

Etichete: , , , , , ,