Americanii sub 44 de ani preferă smartphone-urile

Scris de | 4 noiembrie, 2011
Americanii sub 44 de ani preferă smartphone-urile

Conform unui raport întocmit în cel de-al treilea trimestu al anului de către firma de specialitate Nielsen Research, americanii sub vârsta de 44 de ani preferă un smartphone. În plus, raportul relevă o atracţie mai mare spre smartphone-uri a utilizatorilor telefoanelor mobile.

Deşi doar 43% din utilizatorii unui dispozitiv mobil din Statele Unite ale Americii au un smartphone, noul raport arată faptul că o mare majoritate a celor sub pragul de 44 de ani folosesc un astfel de dispozitiv. Mai mult, 62% din media de vârstă 25-34 de ani au declarat că deţin un smartphone.

În ceea ce priveşte utilizatorii cu vârste cuprinse între 55-64 de ani, rata interesului e de doar 30%, ceea ce nu surprinde pe nimeni având în vedere faptul că oamenii înaintaţi în viaţă preferă un telefon mobil de bază.

Android a rămas cel mai folosit sistem de operare din Statele Unite ale Americii, cu o cotă de piaţă de 43%, în timp ce Apple a rămas pe primul loc în topul producătorilor, peste 28 % din utilizatorii unui smartphone deţin un iPhone.

Etichete: , , , , , ,