Call of Duty Modern Warfare 3: Un nou record de vânzări

Scris de | 14 noiembrie, 2011
Call of Duty Modern Warfare 3: Un nou record de vânzări

Call of Duty Modern Warfare 3, mult-aşteptatul shooter dezvoltat de Activision Publishing, se bucură de un succes financiar extraordinar pe teritoriul Statelor Unite ale Americii şi Marii Britanii. Aproximativ 6.5 milioane de unităţi s-au vândut în doar 24 de ore de la lansarea, stabilind astfel un nou record de câştiguri.

Mult-aşteptatul joc Call of Duty Modern Warfare a totalizat câştiguri de 400 milioane de dolari în doar 24 de ore. Această performanţă i-a asigurat primul loc în ierarhia lansărilor de produse de divertisment de pe piaţa americană şi britanică, informează Activision Publishing. Acesta este al treilea an consecutiv în care franciza Call of Duty sparge recorduri de vânzări în segmentul produselor de divertisment.

Bobby Kotick, CEO, Activision Blizzard, Inc. a declarat într-un comunicat de presă: „Suntem de părere că lansarea Call of Duty Modern Warfare 3 e cea mai de succes lansare din istoria divertismentului, şi am atins această performanţă în doar două teritorii.”

Citeşte o recenzie a noului Call of Duty Modern Warfare 3 la: http://www.connect.ro/2011/11/11/call-of-duty-modern-warfare-3-review-%E2%80%93-o-cutie-aprinsa-de-chibrituri/

Etichete: , , , ,