Google anunţă un eveniment Android pe 16 noiembrie

Scris de | 14 noiembrie, 2011
Google anunţă un eveniment Android pe 16 noiembrie

Google a trimis în cursul zilei de vineri invitaţii la un eveniment ce va avea loc în Los Angeles pe data de 16 noiembrie. Invitaţia face referire la filmul-cult This is Spinal Tap, ceea ce a dat startul unor zvonuri despre un posibil serviciu de streaming şi descărcare de conţinut audio.

Evenimentul de miercuri ar putea deschide un nou capitol în istoria sistemului de operare Android, odată cu lansarea unui serviciu dedicat de muzică. Invitaţia cu titlul „These Go To Eleven”, o referire la celebrul film-cult This is Spinal Tap, poate fi considerată un indiciu legat de Google Music. Mai mult, e-mail-ul e semnat de Nigel Tufnel, personajul principal din This is Spinal Tap.

Google se află de ceva vreme într-un proces de negociere cu cele mai mari case de discuri din industria muzicală pentru a lansa un serviciu on-line de streaming şi descărcare de conţinut audio, potrivit Bloomberg. Magazinul de muzică on-line Google doreşte astfel să rivalizeze iTunes-ul companiei din Cupertino sau oferta asemănătoare a celor de la Amazon.

Evenimentul din 16 noiembrie va putea fi urmărit în direct pe: youtube.com/android

Etichete: , , , , , , , , ,