Google Music, rival direct pentru iTunes şi Amazon

Scris de | 17 noiembrie, 2011
Google Music, rival direct pentru iTunes şi Amazon

Google a lansat ieri în cadrul evenimentului „These Go To Eleven” un nou serviciu on-line de streaming şi descărcare de conţinut audio. Google Music oferă un magazin asemănător cu iTunes şi înscriere gratuită.

În cadrul unui eveniment din Los Angeles, gigantul american a lansat un magazin de muzică integrat în Android Market. Google Music e gratis şi îţi dă posibilitatea de a încărca un număr de 20.000 de piese din colecţia proprie pe contul tău. Pe lângă asta, poţi alege dintr-o selecţie de aproximativ 13 milioane de piese, din partea Sony, Universal, EMI şi 23 de case de discuri independente. Din păcate, Google nu a ajuns la un acord şi cu casa de discuri Warner Music.

Mai mult, Google a anunţat disponibilitatea pe gratis a unor materiale în exclusivitate, precum concerte ale trupelor The Rolling Stones, Pearl Jam, Tiesto, Shakira şi alţii.

Google Music va fi integrat în reţeaua de socializare Google +, astfel încât utilizatorii vor putea să împărtăşească piese complete pe profilul lor.

Din păcate, serviciul Google Music nu e disponibil în România.

Etichete: , , , , , , , , , ,