Steve Jobs şi-a dorit să reinventeze aparatul foto şi televizorul

Scris de | 21 noiembrie, 2011
Steve Jobs şi-a dorit să reinventeze aparatul foto şi televizorul

Walter Isaacson, scriitorul biografiei oficiale „Steve Jobs”, a declarat recent pentru publicaţia The New York Times că fostul CEO Apple a dorit să revoluţioneze televizorul şi aparatul foto. Detaliile ne dau indicii legate de o serie de produse pe care e posibil să le lanseze în viitor compania din Cupertino.

Nimeni nu ştie cu siguranţă ce planuri au cei de la Apple pentru anii ce vor urma în termeni de produse noi. Biograful Walter Isaacson a declarat într-un interviu pentru publicaţia americană The New York Times că Steve Jobs a vrut să reinventeze aparatul foto şi televizorul.

„Nu am intrat în detalii despre aceste produse în carte deoarece sunt creaţiile Apple şi nu ar fi fost corect faţă de companie să dezvălui informaţiile respective. Dar am vorbit destul de mult cu Steve despre televizor. Mi-a zis la un moment dat că nu înţelege rostul telecomenzilor”, a declarat Walter Isaacson.

Această informaţie a dat startul unor zvonuri conform cărora televizorul Apple va fi controlat cu ajutorul asistentului Siri, care va înlocui telecomanda.

Rămâne de văzut dacă aceste planuri vor fi fructificate şi după moartea lui Steve Jobs.

Etichete: , , , , , ,