Fifa Street soseşte cu Messi pe copertă

Scris de | 25 noiembrie, 2011
Fifa Street soseşte cu Messi pe copertă

EA anunţă transferul sezonului – Lionel Messi, starul Barcelonei a semnat un contract pe mai mulţi ani cu producătorii celebrei serii FIFA şi va deveni imaginea francizei. Câştigătorul Balonului de Aur în 2010 îşi va face debutul în luna martie, pe coperta noului joc Fifa Street.

“ Cu Messi în echipă, îl avem pe cel mai bun şi mai spectaculos fotbalist din lume pentru a promova şi susţine leadership-ul EA Sports în anii ce vor urma”, a declarat Matt Bilbey, Vice President şi GM of Soccer, EA Sports.

“ Vreau să fac parte din echipa care stă în spatele celor mai bune jocuri sportive din lume şi să fiu asociat cu EA Sports, un brand cu care împart valori precum creativitate, excelenţă, responsabilitate socială”, spune Messi.

Fotbalistul va prelua rolul de EA Sports Ambassador, urmând să devină focusul campaniilor de marketing şi publicitate pe tot globul, în timp ce EA va ajuta Leo Messi Foundation, fundaţie ce sprijină iniţiativele pentru educaţie, sănătate şi suport a copiilor din întreaga lume.

Etichete: , , , , ,