Samsung Wave 3: Disponibil acum în Europa

Scris de | 29 noiembrie, 2011
Samsung Wave 3: Disponibil acum în Europa

Samsung Electronics a anunţat în cursul zilei de ieri disponibilitatea terminalului Samsung Wave 3 pe piaţa europeană. Smartphone-ul ce rulează sistemul de operare bada 2.0 a fost anunţat pentru prima oară la sfârşitul lunii august în cadrul târgului de consumer electronics IFA Berlin.

Noul Samsung Wave e un smartphone solid, la propriu şi la figurat, dedicat persoanelor care pun accent pe design şi siguranţă, nu doar pe performanţă. Dispozitivul cu design full-metal are un ecran de 4 inchi Super AMOLED, un procesor de 1.4 GHz, o cameră de 5 megapixeli şi un corp subţire de aluminiu de doar 9.9 mm în grosime. Wave 3 are, de asemenea, aplicaţii Samsung preinstalate precum Social Hub şi Music Hub.

JK Shin, preşedintele diviziei de Mobile Communications din cadrul Samsung, a declarat: ”Wave 3 e un terminal care beneficiază de platforma bada 2.0, alături de o suită de aplicaţii noi Samsung. Vom continua să sporim climatul sistemului de operare bada prin lansarea unor noi aplicaţii, funcţii şi servicii dedicate liniei de dispozitive Wave.”

Samsung Wave 3 va fi lansat iniţial în Franţa, Germania, Italia şi Rusia. Până la sfârşitul anului, Samsung va lansa dispozitivul şi în alte pieţe europene.

Etichete: , , , , , ,