Victorie pentru Samsung în procesul împotriva Apple din Australia

Scris de | 30 noiembrie, 2011
Victorie pentru Samsung în procesul împotriva Apple din Australia

O curte de justiţie din Australia a decis în unanimitate să retragă o decizie preliminară care interzicea comercializarea tabletei Galaxy Tab 10.1 pe teritoriul ţării din Oceania, informează Reuters. Din păcate pentru Samsung, se pare că Apple nu vrea să renunţe la proces.

În prima jumătate a lunii octombrie, Curtea de Justiţie Annabelle Bennett a decis să stopeze temporar comercializarea tabletei Samsung pe teritoriul Australiei, până când procesul de brevete dintre cele două companii va fi încheiat. Astăzi, ordonanţa temporară a fost retrasă, astfel încât Samsung va putea să comercializeze tableta Galaxy Tab 10.1 pe teritoriul Australiei începând de vineri.

Victoria ar putea fi de scurtă durată deoarece Apple ar putea foarte uşor să ceară un recurs. Song Myung-sub, un analist la firma HI Investment & Securities din Seul, a declarat pentru Reuters: „E dificil să ne aşteptăm ca această decizie să aibă un impact major asupra diviziei de tablete Samsung, având în vedere faptul că Apple ar putea face un recurs, şi astfel vânzările vor avea de suferit.”

Războiul din instanţă dintre Apple şi Samsung continuă. Rămâi pe connect.ro pentru toate actualizările legate de procesele dintre cele două companii.

Etichete: , , , , , ,