Tiny Wings şi Tiny Tower: Cele mai apreciate jocuri ale anului pe iOS

Scris de | 10 decembrie, 2011
Tiny Wings şi Tiny Tower: Cele mai apreciate jocuri ale anului pe iOS

Tiny Wings, jocul dezvoltat de o singură persoană, Andreas Illiger, a fost desemnat de către Apple drept cel mai bun joc al anului 2011 în Marea Britanie şi Australia. Pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, distincţia a fost câştigată de către Tiny Tower.

Fanii jocurilor pe dispozitive mobile din Marea Britanie şi Australia au decis: Cel mai bun joc al anului dedicat dispozitivelor ce folosesc sistemul de operare iOS e Tiny Wings. Informaţia a fost publicată chiar de către cei de la Apple în raportul anual iTunes Rewind. Pe primul loc în topul celor mai bune jocuri ale anului din Statele Unite ale Americii s-a clasat Tiny Towers.

Jocul Tiny Wings, dezvoltat de Andreas Illiger, combină simplitatea cu îndemânarea, ceea ce rezultă într-o experienţă de joc aparte. Lupta constantă împotriva forţei gravitaţionale în încercarea de a obţine cât mai multe puncte garantează ore întregi petrecute în faţa ecranului retina.

În Tiny Tower scopul e de a construi un turn – care arată mai mult ca o clădire cu multe etaje – şi de a administra oamenii şi afacerile din imobil. Cu o interfaţă nostalgică, acest joc te va trimite înapoi în copilărie când stăteai ore întregi la calculator cu tycoon-ul preferat în faţă.

Tiny Wings se poate achiziţiona la preţul de 1.99 dolari, în timp ce Tiny Towers poate fi descărcat pe gratis.

Etichete: , , , , , , ,