Motorola Atrix, în exclusivitate la Cosmote România

Scris de | 15 decembrie, 2011
Motorola Atrix, în exclusivitate la Cosmote România

Operatorul de telefonie mobilă Cosmote a anunţat disponibilitatea pe piaţa autohtonă a noului terminal Motorola Atrix. Smartphone-ul va putea fi achiziţionat în reţeaua magazinelor Cosmote şi Germanos începând de săptămâna viitoare.

În combinaţie cu aplicaţia revoluţionară webtop de la Motorola, Motorola Atrix se transformă atunci când este plasat în Lapdock sau în HD Multimedia Dock folosind browserul Mozilla Firefox 4.0 care suportă Adobe Flash Player pentru a deschide animaţii, fişiere video sau grafice în paginile de web.

Mihai Madas, director de vânzări pentru România, Moldova şi Serbia, a declarat într-un comunicat de presă: „Telefoanele inteligente sunt din ce în ce mai mult utilizate ca ecran digital primar. Motorola Atrix ne introduce într-o nouă eră a conceptului mobile computing, combinând terminalul puternic cu aplicaţia interactivă webtop şi docurile exclusive, pentru a le permite consumatorilor să extindă capabilităţile telefoanelor lor inteligente către o experienţă de tip PC. Împreună, acestea oferă o experienţă de utilizare a computerului interactivă, revoluţionară, care oferă utilizatorilor posibilităţi multiple de a sta conectaţi, de a se informa şi de a se distra acasă, la servici şi oriunde altundeva”.

Motorola Atrix va fi disponibil începând cu 21 decembrie în toate magazinele Cosmote şi Germanos la preţuri care încep de la 1,174 lei cu abonamentul Cosmote Adventure sau la 1,999 lei fără abonament. Cosmote Adventure oferă 440 minute naţionale, 2000 de minute şi 2000 de SMS-uri în reţea, 440 MMS-uri în reţea şi 2,5 GB trafic de internet, totul cu 48,36 euro.

Etichete: , , , , , ,