Game Capture HD este disponibila pentru pre-comenzi la PC Garage

Scris de | 17 decembrie, 2011
Game Capture HD este disponibila pentru pre-comenzi la PC Garage

Avermedia a anuntat recent disponibilitatea pentru pre-comenzi a solutiei de captura pentru gameplay-ul de pe console, Game Capture HD.

Game Capture HD este o solutie de captura de tip stand alone, proiectata special pentru jocurile pe consola, astfel, impatimitii jocurilor pot socializa la un alt nivel, pot face schimb de experienta in cele mai noi titluri sau se pot lauda cu noile performante.

Solutia pentru captura este disponibila pentru pre-comenzi la PC Garage, la un pret de 599 lei.

Cei care vor sa testeze si sa realizeze propriile capture de gameplay, orice utilizator poate trece pe la sediul PC Garage pentru a testa noul Game Capture HD.

“Cei care nu cunosc detaliile despre noua creatie AVerMedia trebuie sa stie ca Game Capture HD dispune de o avansata tehnologie de compresie hardware H.264, oferind astfel captura High Definition 1080i sau 720p la cea mai buna calitate, simultan cu reducerea spatiului ocupat pe harddisk de clipurile realizate. Dispozitivul dispune de intrare Component si functie Pass Through, permitand astfel captura de pe orice consola de jocuri, fara a afecta gameplay-ul. Captura se poate realiza fie pe un HDD intern de 2.5”, fie pe un HDD extern pe interfata USB, fie pe un stick USB.