iPhone 4S devine o cameră foto pro cu Belkin LiveAction

Scris de | 21 decembrie, 2011
iPhone 4S devine o cameră foto pro cu Belkin LiveAction

Profită la maxim de camera superioară a noului iPhone 4S cu ajutorul unor accesorii precum Belkin LiveAction, care îţi oferă un control mai bun asupra funcţiilor foto şi video.
Suportul Live Action Camera Grip, se cuplează la conectorul de încărcare al unui iPhone sau iPod Touch şi oferă butoane fizice separate pentru foto şi video, o priză mai bună şi o montură de trepied integrată care permite ataşarea oricărui trepied standard pentru un plus de stabilitate.
Suportul poate fi fixat şi peste huse şi costă circa 169 lei.
Un alt accesoriu din noua gamă Belkin este telecomanda LiveAction. Aceasta activează declanşatorul camerei de pe un iPhone sau iPod touch wireless, de la o distanţă de până la 9 metri.

Două butoane de comandă pot comuta instantaneu între funcţiile foto şi video, iar stativul detaşabil de cameră fixează dispozitivul Apple, după care se glisează înapoi în telecomandă, pentru a crea setul de cameră complet care încape într-un buzunar. Costă tot 169 lei.
Atât telecomanda cât şi suportul necesită utilizarea aplicaţiei LiveAction. Disponibilă gratuit în App Store, această aplicaţie îţi oferă posibilitatea să transmiţi şi să partajezi conţinut digital online, pe Facbook, email sau alte reţele.

Etichete: , , , , ,